Onze school

De sterktes uit traditioneel onderwijs combineren met een ervaringsgerichte, projectmatige aanpak: dat lijkt vaag maar dat is het bij ons niet. Onze leerlingen kunnen schoolgaan in een warme, geborgen omgeving waar ze ten volle hun talenten en interesses kunnen exploreren. Daar bovenop bereiden wij hen zo goed mogelijk voor op het latere leven, want een stevige basis wordt immers in kleuter- en basisonderwijs gelegd!

Hieronder, maar ook via het menu, kunt u links vinden naar pagina’s met informatie over onze school:

Schoolreglement

Goede afspraken maken goede vrienden! Kinderen hebben nood aan structuur, en iedereen in hun omgeving heeft daar een rol in te spelen. Via deze weg kunnen alle betrokkenen ons schoolreglement raadplegen.

• Schoolbrochure

Waarvoor staan wij? Wie zijn onze leerkrachten? Hoe zit het met de praktische regelingen? Dit en meer leest u in onze folder.

• Jaarkalender

Belevend leren… Dus ook heel wat te doen! Raadpleeg of download hier onze kalender en maak natuurlijk een gaatje vrij voor onze geweldige activiteiten.

• Visie

Nog eens een webversie van onze visietekst waarin wordt toegelicht hoe wij proberen kwaliteitsonderwijs aan te bieden en met welke visie wij ons schoolbeleid uitvoeren.

• Team

Ontdek wie mee instaat in uw regio voor hoogstaand en ervaringsgericht onderwijs!